SUBMINISTRES FERMAC

Som Subministres Fermac i juntament amb altres ferreteries de proximitat repartides per tot el territori nacional, formem la Marca OPTIMUS.

Ens hem unit perquè compartim els mateixos valors:

Professionalitat

Els nostres molts anys
d'experiència ens avalen

Proximitat

Sempre estem al costat
dels nostres clients

Confiança

Entenem i satisfem
les teves necessitats

Com et podem ajudar?

Som els ferreters de tota la vida i estem al costat de casa teva. Com a bons veïns, volem ajudar-te de la forma més propera i professional a trobar la millor solució per als teus imprevistos diaris (i no tan imprevistos!).

    Se t'ha trencat la broca just quan acabaves de penjar la nova prestatgeria del menjador?

    Necessites pintar l'habitació dels teus fills amb el seu color preferit?

    Estàs cansat o cansada de no tenir mai la gespa en bon estat?

Estem a la teva disposició per ajudar-te en allò que necessitis!

Més sobre Subministres Fermac

Corria el mes d’Octubre de l’any 1988, però sembla que va ser ahir, quan 4 companys vàrem fundar Suministres Fermac i junts vàrem engegar aquesta aventura que ens ha portat fins al dia d’avui, dedicant-nos a l’única feina que sabíem fer: el comerç, la venda i la distribució d’articles de ferreteria.

El camí recorregut durant tots aquests anys no ha estat sempre fàcil i la conjuntura actual no és la més favorable, però hem fet front a d’altres situacions semblants que hem superat amb fermesa i esforç continu.

No obstant, com tots sabem, una trajectòria de tants anys no s’assoleix sense la inestimable col·laboració i el constant recolzament de treballadors, familiars, clients i amics. Tots ells ens han animat i ens han fet costat tot aquest temps. Sense la seva ajuda no hauria estat possible arribar a aquests ja més de 30 anys al vostre servei, ni tampoc comptar amb el reconeixement de la nostra firma més enllà de les nostres contrades.

Actualment som la ferreteria més gran del Ripollès. A OPTIMUS Fermac trobareu milers d’articles tant per a ús particular com industrial.

Comptem amb unes instal·lacions de més de 2000 metres quadrats a Ripoll, i una altra botiga a Sant Joan de les Abadesses. Disposem d’un equip humà excel·lent, que us atendrà amb la màxima eficàcia i professionalitat. 

A part de les nostres dues botigues, disposem de comercials al Ripollès, la Cerdanya, Osona, la Garrotxa i el Berguedà. 

Ferreteria Fermac, des de 1988 al vostre servei.

0
Botigues
0
Magatzem Central
0
Referències
Producte afegit a la llista de desitjos