Fermac Ripoll

Breu història sobre la fundació de la nostre empresa Fermac Ripoll:

Corria el mes d’Octubre de l’any 1988. però sembla que va ser ahir quan 4 companys vàrem fundar “Suministres Fermac” i junts vàrem engegar aquesta aventura que ens ha dut fins al dia d’avui. Dedicant-se a l’única feina que sabien fer: al comerç, la venda i la distribució d’articles de ferreteria…

El camí recorregut durant tots aquests anys, no ha estat sempre fàcil i la cojuntura actual no és la més favorable, però hem fet front a d’altres situacions semblants que hem superat amb fermesa i esforç continu.

No obstant, com tots sabem, una trajectòria de tants anys no s’assoleix sense la inestimable col.laboració i el constant recolzament de Treballadors, Familiars, Clients i Amics. Tots ells ens han animat i ens han fet costat tots aquests anys. Sense la seva ajuda no hauria estat possible arribar a aquestes “Noces d’Argent”, ni tampoc comptar amb el reconeixement de la nostra firma més enllà de les nostres contrades.

Per aquest motiu, l’equip humà de “Suministres Fermac” desitja agrair a tots els col.laboradors i amics la seva confiança diària i duradora que ens ha permès celebrar aquest 25è Aniversari amb la mateixa il.lusió del principi i amb l’aposta de mirar el futur amb optimisme i valentia.

Enhorabona a tots i a totes i GRÀCIES per compartir el projecte FERMAC Ripoll amb nosaltres.

RIPOLL, Octubre 2013